Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Tysse logoTysse logoTysse logo

En varehenger fra Tysse er en altmulig-henger som du kan bruke til det aller meste. Her vil du finne et bredt utvalg av varetilhengere som er perfekte til alt fra flytting av møbler, kjøre bort avfall eller transport av tyngre materialer

Tysse har varetilhengere i mange forskjellige vektklasser og med flere ulike størrelser på kassen og lasteplanet. Alle våre hengere er lagd med fokus på styrke, stabilitet og lang levetid.

De større varetilhengerne er proffhengere, bygd for deg som har litt høyere krav til hengeren. Dersom du jobber som byggmester, rørlegger, gartner eller er i lignende yrker, trenger du ofte en av våre hengere med flere funksjoner og større kapasitet.

Tysse sine varehengere i de minste klassene er perfekte for deg som trenger dagligdagse fritidshengere. De er mindre, rimeligere og har ikke overflødige funksjoner. Du kan skaffe deg en Tysse varehenger fra forhandlere over hele lande

Tysse sine varehengere i de minste klassene er perfekte for deg som trenger dagligdagse fritidshengere. De er mindre, rimeligere og har ikke overflødige funksjoner. Du kan skaffe deg en Tysse varehenger fra forhandlere over hele landet.


KLIKK HER:⇓

 HENGERKATALOG 2022

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Habberstad landbruksservice