Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

VERNEKLÆR

LENKE⇒: Verneutstyr

HUSQVARNA

PLEKSIGLASS-VISIR

Beskytter ved f.eks. gressrydding. Nå med beskyttelse mellom visir og bøyle som hindrer gress, spon og regn i å komme inn ovenfra. Komplett som vist på bildet. Pleksivisiret kan også kjøpes separat og passer til vår hjelm komplett. Kan også utstyres med visirskjerm. 

HUSQVARNA

VERNEHJELM

CLASSIC

Hjelm fullt utstyrt for skogs- eller hagearbeid Med tradisjonell seks-punkts plastikksele og slip-skralle som kan justeres med én hånd. Selens dybde kan også justeres i tre steg for individuell passform. Hørselsvernet er utviklet for optimal ergonomi.

Nr:580754301

HUSQVARNA

VERNEHJELM TECHNICAL

Rattjustering

Brukeren kan raskt og enkelt justere hjelmens størrelse med én hånd, uten å ta av hjelmen.

Nettingventilasjonssystem

Ventilasjonssystem med ekstra brede hull for komfortabel hodetemperatur. Hullene er dekket av metallnetting for å hindre at smuss og vann kommer gjennom.

HUSQVARNA

HANSKE 

TECHNICAL LIGHT

En komfortabel hanske laget i revers geiteskinn med ultra-myk børstet semsket skinn. Geiteskinn har en god beskyttelse mot fuktighet siden den inneholder naturlig fett og er derfor egnet for krevende arbeid. Laminert Spandex med reflekterende detaljer på håndbaken og et håndledd i neopren med borrelås.

HUSQVARNA

VERNESTØVEL,FUNCTIONAL 24

Håndlagde vernestøvler med godkjent sagvern. Forsterket over ståltåhetten og rundt sålen for bedre motstand mot slitasje. En ny hælkappe som gjør vernestøvlene lettere å ta på og av. Bomullsfôr. Sålen på vernestøvlene kan pigges.

HUSQVARNA

VERNESTØVEL,FUNCTIONAL

 Håndlaget støvel med godkjent sagvern. Ekstra forsterket øvre delen med vernehette og forsterkning rundt sålen. Høy snøring i på baksidenav benet, pluss en ny hælutforming gjøre det lettere å sette på og ta av støvelen.Canvasfôr. Såle kan utstyres med pigger.

HUSQVARNA

CLASSIC SELEBUKSE 20A

 • Sagvern: Ja
 • Godkjent i henhold til EN 381
 • Klasse 1 (20m/s)
 • Passform: Rett

Heldekkende beskyttelsesfelt mot motorsag. Sagspon kommer ikke like enkelt gjennom beskyttelsesmaterialet. Mindre risiko for at støv påvirker brukerens sikkerhet.Forsterket beskyttelsesfelt. Forhindrer at støvler skaper rifter eller slitasje på beskyttelsesmaterialet. Mindre risiko for at slitasje påvirker brukerens sikkerhet.

HUSQVARNA

JAKKE CLASSIC

utendørsaktiviteter, som vedkapping. Laget av polyester/bomullstvill av høy kvalitet med oransje paneler med høy synlighet og reflekslogoer. Med to frontlommer og en brystlomme.

HUSQVARNA

MIDJEBUKSE

Functional 20A

 • Sagvern:Ja

 • Godkjent i henhold til EN 381

 • Klasse: 1 (20m/s)

Laget av holdbare kvalitetsmaterialer, inkludert forsterkninger i cordura. Utformet for enkel bruk ved lett skogsarbeid. Kvalitetsfestene sørger for god passform, mens ventilasjonsglidelåsene, tommestokklommen, refleksbånd og ekstra forsterkninger rundt knærne og anklene sørger for sikkerhet, produktivitet og komfort.

Forsterket beskyttelsesfelt. Forhindrer at støvler skaper rifter eller slitasje på beskyttelsesmaterialet. Mindre risiko for at slitasje påvirker brukerens sikkerhet.

HUSQVARNA

JAKKE Herre

Technical Extreme


JAKKE Dame

Technical Extreme

 

HUSQVARNA

MIDJEBUKSE

Technical Exstreme

 • Sagvern:Ja
 • Godkjent i henhold til EN 381
 • Klasse: 1 (20m/s)
 • Passform: Slank
Utformet for profesjonelt skogsarbeid på fulltid. Smart bruk av refleksbånd, lett stretchmateriale og forsterkninger i cordura sørger for beskyttelse, holdbarhet og produktivitet hele dagen. Den moderne, slanke passformen er svært behagelig og sikrer mobilitet.

Stretch med lav vekt

Vårt lette 4-veis Stretch-stoff strekker seg i alle retninger, på tvers og i lengderetningen. Det pustbare stoffet gir deg dermed høy bevegelighet i områder der det trengs, og gir maksimal komfort.
190 g/m2. 88 % Polyester (14 % Polyester Coolmax®) / 12 % Elastane (Lycra®).

Cordura® reflex

Stoffet gir svært god slitestyrke som trengs på de mest utsatte områdene. Det reflekterende garnet i stoffet gir høy synlighet i mørke og svake forhold. 335 g/m2. 100 % Polyamide

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Habberstad landbruksservice